08.07.2022


Общото събрание на Aniventure Comic Con реши следващото издание да се проведе през месец юли 2023 година. Очаквайте първите анонси и официалните дати да бъдат публикувани тази есен. Благодарим ви за търпението.
Напомняме, че билетите важат без презаверка, а всеки който желае може да си върне билета и да получи сумата обратно. Инструкциите са описани надолу в текста.

До скоро!01.07.2021

 

Aniventure Comic Con няма да се проведе през 2021. Екипът взе това трудно решение след съгласуване с партньорите на фестивала и следвайки новините за все още нестабилната международна обстановка във връзка с новите вариации на Covid-19 и бавните темпове на ваксинация в страната. Да направим Aniventure Comic Con 2021 в тази ситуация би било непремерен риск от здравна гледна точка, който би могъл да се отрази и на бъдещето на фестивала, който всички ние обичаме.

 

Надяваме се, че съвсем скоро ще можем отново да се видим на живо и да общуваме без притеснения.Бързаме да благодарим на всички, които са закупили билети предварително, като им даваме възможност незабавно да възстановят парите си от мястото на покупка или, ако желаят, да запазят билета си за следващо издание, без да има нужда от презаверка. Повече информация относно връщането на билети ще откриете надолу.От екипа на Aniventure Comic Con,

 

Live long and prosper!
 

---
 

Информация за възстановяване на суми от билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

(Изключение: билети, закупени от Офис 1, Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.)
 
В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

Забележка: Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за възстановяване на сумите: 15 септември 2021