Щандове

Щандовете на Aniventure са едно от любимите места на феновете на аниме, манга, комикси, фентъзи, научна фантастика и видео игри. Те са мястото за оригинален мърчъндайз от нашите партньори от страната и чужбина. Сред предложенията има безброй фигурки, аксесоари, дрехи, играчки, плакати и т.н. В същата зона е и Алеята на талантите, в която са ръчно изработените изделия на нашите таланти. Ето какво да очаквате тази година:

 

 

Накама щанд – нашата традиционна томбола ще ви очаква, по-голяма и разнообразна от всякога! Играйте и спечелете големи и всякакви интересни награди! Не пропускайте да си вземете и най-новата ни манга книжка или да попълните колекцията си с някоя от по-старите. Както и новите ни календари с най-добрите български косплеъри.

  Hobby Games -  ще ни зарадват отново с много Pokemon плюшки, фигурки и какво ли още не! Посетете огромния им щанд и не пропускайте да си тръгнете със сувенир.
  Otaku Tenshi – големият онлайн магазин ще се представи с голямо разнообразие от фигурки, медальони, плакати и макетни модели.
  Komikslandia – големият полски магазин за K-POP и аниме стоки е тук! Очакват ви тонове стикери, плакати, тениски и още много неща.
  Tomodachi BG – варненският аниме магазин няма да пропусне голямото ни годишно събитие и са се подготвили с интересни стоки от анимета и игри. А ако се чувствате смели, купете си и от техните кутии с изненади и вижте какво ще ви се падне.
 

На тъмно – любимият на много хора ундърграунд магазин, вече е известен не само с хубави кецове и тениски, а и с интересни аниме джунджурии – ключодържатели, плюшки и други интересни стоки.
Не пропускайте и да се включите в работилничката за авторски значки, която ще се проведе на щанда им.
Elephant bookstore – както винаги добре подготвени, колегите от книжарницата ни Elephant са ни подготвили голямо разнообразие от комикси и манга, като вече освен на английски, ще можете да намерите и в оригинал, на японски език.

Elephant bookstore – както винаги добре подготвени, колегите от книжарницата ни Elephant са ни подготвили голямо разнообразие от комикси и манга, като вече освен на английски, ще можете да намерите и в оригинал, на японски език.
  Punto Art Bazaar – всеки идвал на предишно събитие Aniventure няма как да ги е пропуснал. На техния щанд ще можете да откриете голямо разнообразие авторски Steampunk бижута, а вече и други интересни аксесоари като лазерно гравирани гривни и медальони, оръжия от популярни игри и т.н.
  Artline Studios – единственото студио, превеждащо и издаващо чуждестранни комикси и манга на български език, отново ще ни зарадва с богат избор от качествени комикси и фигурки. Не пропускайте да се отбиете и там. 
  Pixel Art. Space - Клуб НАКАМА вече е официален вносител на мъниста за пиксел арт от марката HAMA. Затова, тази година ще можете да закупите голямо разнообразие от тяхната гама цветове и разфасовки на специално подготвен за това щанд. Там ще можете да откриете и любимите си готови модели, дреболийки, ключодържатели и обички, а и големи и интересни тематични картини!
  Сгъни Хартийка – специализиран магазин за хартии и оригами, който ще се представи с различни тематични книги и комплекти, както и с любимите на много хора логически дървени пъзели.
  Грозен Ентъртейнмънт – студио за комикси, популяризиращо българските творци и техните произведения. Те набраха огромна популярност със своите успешни Kickstarter проекти, курсове по рисуване и риалитито им Comix Box. 
  Книжен център Славейков – едно от местата популяризиращи хобито книги-игри. На техния щанд можете да намерите стари и нови заглавия, както и чудесни големи плакати.
  Level Up Sofia – По-известни с настолните си игри, на Aniventure Comic Con Level Up ще се представят основно с Funko фигурки и Warhammer миниатюри.
  Сдружение Книги-Игри – щанд на автори на книги-игри, откъдето можете да си закупите най-новите заглавия, издавани в България и дело на български автори.
  Manga  Planet – online магазин за манга, на чиито щанд ще можете да намерите най-новите и актуални заглавия на любимите си манги.
  Манга Академия - Авторски комикси, рисуване на портрети, стикери и още много ви очакват на щанда на Манга Академия!

 

Не пропускайте да посетите и щандовете на специалните ни гости от чужбина – косплеъри и художници и да се запознаете с тях.
Разгледайте и Алеята на талантите ни, от която можете да си закупите интересни авторски сувенири!