Germia

 

Germia пристига от Чехия, за да бъде косплей гост на Aniventure Comic Con 2017!

 

С невероятните си умения в създаването на костюми тя спечели елитното състезание Euro Cosplay 2016. Била е представител на Чехия за Cosplay World Masters и е печелила в още десетки състезания като Road to Blizzcon, Dreamhack, IEM Katowice, Magic International и още. Тя обича да представя силни женски персонажи, основно от комютърни игри, и набляга на качеството и креативността при създаването им. Детайлите и вложеният труд в прецизна изработка са й докарали над 50 хиляди последователи във Facebook, но това не е единственото й хоби!


Тя също така е полу-професионален геймър и стриймър! Участвала е с изцяло женския си отбор на много гейминг състезания, където са печелили титли. Работи с гейминг фирми като DXracer Europe!

 

По време на Aniventure Comic Con 2017 Germia ще бъде част от международното косплей жури, ще има собствен панел на главната ни сцена, където ще разкаже повече за себе си, костюмите си и опита й и ще има щанд, където всеки посетител ще има възможност да се запознае лично и да получи автограф!


Повече за Germia можете да намерите на:
Facebook: https://www.facebook.com/DATgermia/
Deviantart: http://datgermia.deviantart.com/
Youtube: https://www.youtube.com/DATgermia