Free cosplay stage

Косплей записването за Aniventure 2016 завърши с общо 269 записали се участници! Благодарим на всички за огромното желание и готовите навреме костюми!


За съжаление, броя хора, който можем да допуснем на Главната сцена е ограничен и за участие на нея ще класираме само най-добрите и завършени костюми. Но за тези, които не се класират тази година сме подготвили изненада, тъй като смятаме, че и те заслужават да получат изява!


Всички косплей участници, които не се класират за Косплей ревюто на Главната сцена, ще получат възможност да покажат костюмите си на нашата “Free cosplay сцена” на малката сцена на Aniventure!


Ето какво представлява тя:


- На Free cosplay сцената имат право да излязат само тези участници, които не са се класирали след записване за участие на главната сцена на Aniventure. Косплейващи посетители от публиката, които не са се записвали за косплей шоуто не се допускат. Няма директно записване за участие и преди, и по време на Aniventure.


- Представянето на некласираните участници ще се състои на малката сцена на Aniventure, а за ден и час очаквайте обявяването на програмата на събитието.


- Участниците не се възползват от безплатен вход и също така няма възможност да използват съблекалнята на събитието. За сметка на това няма да имате никакви ограничения за разхождане из залите в костюмите си и ще имате възможност да се снимате на специално организираният фото кът за косплейъри!


- Желаещите да участват трябва да дойдат при втората сцена на Aniventure 30 минути преди началото на Free cosplay сцената. Редът на излизане ще се определя по реда на идване при сцената. Участието не е задължително, а само за тези, които заявят желание.


- На място ще може да бъде пусната изпратената музика от записването, като ще можете и да използвате нинджи за помощ от по-лесен характер: да се сложи стол на сцената или да се изнесе реквизит на сцената. За осветление и по-сложни изпълнения няма да има възможност да се дават заявки.

 

 

Битката започва

Aniventure 2016 - битката започва!

 

 

Дни на японската култура

Aniventure 2016 и тази година е част от официалните Дни на Японската култура, организирани от японското посолство в България! Новият посланик на Япония за България Шиничи Яманака, вече по традиция, ще връчи почетна грамота на cosplay участникa, спечелил наградата за участие в Eurocosplay!

 

 

Giulietta Zawadzki

Giulietta Zawadzki - още един невероятен косплей гост на Aniventure 2016! Повече за нея може да намерите тук: http://aniventure.net/bg/guests/giulietta-zawadzki

 

 

Counter-Strike: Global Offensive

Приятелите ни от Gplay TV ще изпратят най-добрия български CS:GO отбор от Let’s Play @ Aniventure 2016 във Франция!
Запишете се за първата квалификация на 14 Авуст и се състезавайте за място на голямата сцена, която може да ви отведе до място на още по-голямата сцена на ESWC в Париж! http://gplaytv.bg/2016/08/09/lets-play-csgo-aniventure-2016

 

 

Лекция "Dorama"

Сложете си японските очила на Aniventure 2016 и вижте необятния свят на дорамите!
Тази лекция ще ви покаже предимствата на японските телевизионни сериали и с какво превъзхождат останалите серийни продукции. За повече информация: http://aniventure.net/bg/events/panels-and-demonstrations