Настаняване

Бест Уестърн Хотел Експо София е официален партньор на Aniventure 2016 и ако се нуждаете от нощувка, то ви каним да заповядате! За всички посетители на фестивала има подготвена специална отстъпка, а за да се възползвате само трябва да кажете/напшете думата "Aniventure", когато правите резервация.

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ


Стратегически разположен върху ключов булевард в София, столицата на България,Бест Уестърн Хотел Експо София се намира на няколко минути разстояние от повечето ключови бизнес точки и туристически локации: нашите гости са само на 2 минути от Международното летище София с директна връзка с Метро и на 12 минути от центъра на града. Бизнес Парк София, където се намират офисите на редица международни фирми е на 5 минути с кола, или на 2 спирки с метрото.На разстояние от 4 спирки пък е Бизнес сградата Интерпред.


Международният изложбен и конгресен център е на няколко метра от хотела, а концертната и спортна зала "Арена Армеец" е на 2 минути с кола. В непосредствена близост са магазините Метро Кеш енд Кери, Технополис и СофиЯ Аутлет Център, а за 15 минути пеша, или 1 минута с кола, можете да стигнете до "The Mall" - голям търговски и развлекателен център. Стратегическото ни местоположение предлага лесен и бърз достъп извън града. Бест Уестърн Хотел Експо се намира в непосредствена близост до магистрала "Тракия" и далеч от тежкия трафик, присъщ за голямите Европейски градове, позволявайки Ви да посетите стария град Пловдив или Рилски манастир в рамките на час и половина.
 
За всички наши гости, които биха искали да посетят забележителностите или административните сгради, разположени в центъра на града - оставете колата си на нашия паркинг, и избягвайки натоварения трафик и едновременно с това, спестявайки ценното си време, използвайте много по-бърза и по-евтина алтернатива. Метро станция "Цариградско шосе" се намира точно пред хотела и с метро линия 2, в рамките на 15 минути, вие ще излезете от Бизнес района, озовавайки се в сърцето на София.
 
АДРЕС:
Бул. Цариградско Шосе 149, 1784 София - България
РЕЗЕРВАЦИИ
T: +359 2 81 7 81 51
Ф: +359 2 974 30 90
E: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.