NadiaSK

 

NadiaSK е косплеър от далечната 2004-та година, като до сега е печелила над 50 престижни титли. Тя живее в Италия и прави многобройни костюми от аниме, манга, игри и комикси. Ето малка част от наградите и конкурсите с нейно участие:

- Италиански представител на World Cosplay Summit 2008, облечен като Lia де Beaumont от Chevalier d'Eon на.
- Трето място в международния конкурс Cosplay World Masters 2011 в Лисабон, облечена като Touhaku от Sengokushi Taisen.
- Отново в Cosplay World Masters, през 2012 - печели първо място като Alice от Scissors Crown.
- Трето място с италианския екип в European Cosplay Gathering 2012.
- През 2014 г. тя отново представя Италия на World Cosplay Summit като Sora от Kaleido Star и печели 2-ро място с награда за Най-добър спектакъл.
- Тази година печели второ място на международно състезание в Монако с Мулан от Disney, като това лято тя ще бъде в италианския отбор в European Cosplay Gathering 2016.

Освен в конкурси NadiaSK прави поява и в много списания като Cosmode, Cosmoplay и CosplayGen. MTV USA заснема късометражен документален филм за нейния живот, наречен "NadiaSK", излъчван в Европа и Япония. Тя работи с компании като Ubisoft, Gainax и Blizzard, а във FB има над 130 000 почитатели!

Освен косплея, друга голема страст на NadiaSK са видео игрите... тя има всяка конзола! В нейният Yotube канал може да видите много ревюта, анализи и др.

 

NadiaSK ще бъде част от нашето международно косплей жури и разбира се ще има свой щанд, където ще можете да се запознаете лично и да вземете автограф. Няма да пропусне да вземе участие и в панел на сцената, където ще ни разкаже още за себе си! 

 

Сайт http://www.nadiask.com/
FB https://www.facebook.com/nadiaskcosplay/