Giulietta Zawadzki

 

Макар да е на косплей сцената само от година, Giulietta Zawadzki вече е изградила престижно име с невероятните си костюми и над 70 хиляди последователи във Facebook.


Виждайки детайлните изработки на нейните костюми, надали ще има изненадани, като ви кажем, че Giulietta е учила в няколко училища и колежи за Изящни изкуства, като вече участва и в различни изложби. В помощ на таланта си, тя се вдъхновява най-вече от видео игри, считайки техните истории и дизайн за най-голямо предизвикателство към реалността, позволявайки й максимално да разгърне креативната си свобода.


Giulietta участва в редица благотворителни инициативи, сред които сегмент на Comic Con, посветен на хора с увреждания, както и набиране на средства за изследвания за борба с рака.


Също така тя е била представител на официалното издаване на Warhammer 40k Eternal Crude Game в Лондон с костюма си на Emperor of Mankind пред компании като Amazon и Tesco. Била е и част от от тестването на играта, за което от цял свят са гостували професионални играчи.


Тази година Giulietta ще долети специално от UK, за да бъде част от международното жури за двата косплей конкурса на Aniventure, а на щанда й за принтове и автографи ще можете лично да се запознаете с нея!


Facebook https://www.facebook.com/BeauPeep101Cosplay/
Website http://www.giuliettazawadzki.com
Shop http://beaupeepssheep.storenvy.com/