Алея на талантите

Алеята на талантите е мястото на Aniventure, където всеки творец може да представи произведенията си, а посетителите могат да се запознаят лично с авторите. Това е мястото, където младите артисти могат да се представят на публиката, като има едно единствено условие. Те трябва да предлагат свои оригинални авторски произведения (предмети тип масово производство от ebay, amazon и други подобни сайтове не са позволени), които по някакъв начин имат връзка с аниме, манга или Азия като цяло.

 

Всеки артист може да се запише за участие в Алеята, като местата са ограничени. Всеки записан и одобрен участник в Алеята получава безвъзмездно* от клуб Nakama щанд, с който може да разполага в двата дни на фестивала**.

 

* Клуб Nakama покрива само стойността на щанда, като участниците в Алеята на таланта трябва да си осигурят билет за Aniventure.

 

** Клуб Nakama не отговаря за подредбата на щандовете в Алеята на талантите. Клуб Nakama не носи отговорност за загубени или откраднати вещи и стоки от Алеята на талантите, затова осигурете хора, които постоянно да наглеждат щанда ви.

 

Желаещите да участват в Алеята на талантите може да изпратят писмо за записване до 31.07.2016г. на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , като попълнят тази бланка.

Местата тази година са ограничени и ще бъдат избрани максимум петнадесет участника от всички кандидати! За това ни пратете снимки на творенията си, за да можем да видим какво ще представяте на щанда си. Достатъчно е да пратите по една снимка от всяко нещо, което ще правите.

До 3 дни след крайният срок участниците ще бъдат уведомени дали са записани за участие.