Щандове

Щандовете на Aniventure са едно от любимите места на феновете на аниме, манга, комикси, фентъзи, научна фантастика и видео игри. Те са мястото за оригинален мърчъндайз от нашите партньори от страната и чужбина. Сред предложенията има безброй фигурки, аксесоари, дрехи, играчки, плакати и т.н. В същата зона е и Алеята на талантите, в която са ръчно изработените изделия на нашите таланти. 

 

Накама сувенир щанд и томбола - Щандът на вашите домакини на Aniventure - Национален клуб за аниме и манга "Nakama", отново ще е на линия за фестивала. Освен гаражна разпродажба на манга и всякакви свързани с нея джунджурии, тази година отново ще можете да се включите в томболата ни с награди. В нея ви очакват над 500 награди! Разбира се там ще можете да си вземете и традиционната ни книжка с победителите от ежегодния ни Manga contest!
Elephant bookstore - Любимата ни софийска книжарница за книги на английски и всякакви други щуротийки ще присъства на фестивала тази година. Elephant book store ще ни зарадват на място с огромен набор комикси и най-вече манга втора ръка, както и други неща, които могат да ви се сторят интересни!
На Тъмно ще ви предложи много тематични аниме тениски, чанти, ключодържатели, портмонета, фигурки и още много аксесоари!
Otaku Tenchi ще предложи много плакати, аниме фигурки, ключодържатели, раници, чанти, герданчета, Гъндам модели, тениски, манга и много други. Тук също така ще ви съдействаме за вашия перфектен косплей.
Hobby Games също няма да пропуснат да ни навестят с щанд! Те ще ни носят много продукти свързани с най-известние игри като League of Legends и DOTA 2, както и тонове плакати, фигурки и аксесоари на аниме тематика.
Komikslandia ще ни посетят чак от Полша, за да ни донесат тонов K-Pop мърчъндайз, тематични аниме и манга тениски, фигурки и плакати!
Tomodachi-BG - първият за страната ни физически Аниме Магазин, който отвори врати в морската ни столица - Варна, ще зарадва посетителите на Aniventure 2016 с огромното си разнообразие на аниме и гейминг артикули!

Плющени покемони, фигурки, плакати, стикери, чаши и още много изненади и подаръци очаквайте на щанда на Аниме Магазин Tomodachi-BG !

  Сгъни хартийка - Първата специализирана книжарница в София, където може да намерите литература и материали за оригами и много други интересни нещица от хартия. На щанда ни ще намерите уникални подаръци от хартия, които можете да подарите на приятел, а защо не и на себе си.
  Студио Artline ще предложи на посетителите манга, преведена на български език, много книги и разбира се тонове американски комикси!
  Just-Us Nerds е нов български онлайна магазин за комикси. При тях ще може да намерите комикси и графични романи от издателските къщи на MARVEL, DC, IDW и Dark Horse.
  Книги игри - Времето на книгите игри се завръща. На Aniventure 2016 ще можете да се запознаете с тях или просто да се върнете назад във времето!
  Ко-Миксер - 2016-а бележи 5 години от създаването на комикс сборника "Ко-миксер". По повод празника, на щанда на изданието ще има много специални предложения - невиждани отстъпки и промоции, томбола с награди и още! Ще можете да намерите и новия 7-и брой на "Ко-миксер", останалите налични броеве, както и самостоятелни издания на Славена Симеонова, Милена Симеонова и Дияна Нанева.
  Манга Академия - на шанда на Манга академия ще можете да се включите в тазгодишния quest/treasure hunt, да участвате в игри и пъзели, да създадете свой собсвтен комикс, дори и да не може да рисувате. Ще можете да научите повече за създаването на една манга с нашите игри и видео материали, а за тези, които завършат успешно всичките ни куестове, сме подготвили изненади. А накрая, за уморените, ще има и кът за почивка и четене на манга, както и мини-изложба на манги на наши ученици. Разбира се, както всяка година, ще можете да научите всичко за предстоящата учебна година и курсовете, които ще се провеждат, както и да се запонаете с курсисти и преподаватели и да се запишете на курс за рисуване на манга.
  Anime INN ще ни зарадват с поредния си печатен брой на Анивенчър 2016. Ще можете лично да се сдобиете от екипа с рядкото списание. 
  Настолните игри също няма да бъдат пропуснати! Level up, Paladium games и Vermin games ще се погрижат всеки фен на настолните игри да намери каквото търси! Не пропускайте да посетите щандовете им!
  Алея на талантите - талантливи хора, които изработват ръчно всякакви красоти, като оригами, плакати, чаши и т.н. Тази година ще имаме творци, както от България, така и от чужбина.