Лекции и демонстрации

Някои неща се показват, докато други се разказват. Това е и причината Aniventure да е дом на безброй лекции през годините си. Темите им са минавали от митологията и корпоративната култура на Япония през тенденциите в западните комикси, за да стигнат до кулинарни уроци и детайлни разяснения за изкуството оендан. През 2016 г. Aniventure пораства, а с него и лекциите и демонстрациите.

 

В двата дни на две сцени ще можете да видите и чуете за някои интересни аспекти на източноазиатската култура и живот, да усетите разтрисането от бойните демонстрации по кендо, айкидо, джиу-джутсу, у-шу, сумо или MMA. Всичко това е подготвено от специални гост-лектори, специалисти и професионалисти в съответните сфери.

 

Следете страницата непрекъснато, тъй като през месец август ще обявим една по една всички лекции!

 

Сложете си японските очила на Aniventure 2016 и вижте необятния свят на дорамите!

 

Тази лекция ще ви покаже предимствата на японските телевизионни сериали и с какво превъзхождат останалите серийни продукции. Защо не можем да ги отъждествим със сапунките? Оригинални идеи, силен сюжет, балансирано съчетание на жанрове, стабилна актьорска игра, реализъм, отлична музика и изключителни технически показатели са само част от най-големите им предимства. Какво още - ще разберете от Мария от Friday Chopsticks!