K-Pop

Скъпи K-pop групи, тази година Aniventure отново ви кани да покажете пред публиката на какво сте способни! Участието не е под формата на контест, а едно голямо танцово шоу, което кара цялата публика да танцува с вас. K-Pop танците набират все повече популярност сред българските фенове и миналата година шоуто се радваше на пълна зала! Тази година ви очакваме отново, за да вдигнем всички на крак :)

 

За да бъдете допуснати има няколко прости изисквания, кото трябва да изпълните. Ето какво трябва да направите, ако искате да участвате в K-pop танците на Aniventure 2016:

 

1. Максималното време на песента/микса на танца не бива да надвишава 5 минути, като една група може да участва на сцената само с един танц.

 

2. Няма ограничение на броя участници в танцова група. Желателно е, обаче, групата да не надвишава 15 участника.

 

3. Желателно за представянето си на сцената да подготвите специално тематично облекло.

 

4. Музикалният файл трябва да бъде формат MP3 с минимум параметри 44 kHz/192 kbps

 

5. Има възможност при желание да се прожектира изображение/клип по време на танца. (JPEG формат минимум 1024х768 или клип AVI, MP4, MPEG, мин. резолюция 1024х768 )

 

6. За записване трябва отговорник на групата да изпрати до 21.08.2016 на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следната информация:

 

- Две имена на всеки участник от групата
- Линк към Facebook профил на отговорник на групата за контакт
- MP3 файл с музиката на танца
- Запис на изпълнението на танца* - желаетлно е да се запишете по-рано ( не е нужно да се чака крайният срок ), а в последствие може допълнително да изпратите запис на танца.

*Групата трябва да се е събрала в пълен състав и да заснеме пълното изпълнение на танца. Записът трябва да бъде без монтаж - изпълнение без прекъсване. Няма изискване за качеството на записа или къде е заснет, стига да се виждат ясно всички участници и да се чува музика. Няма никакво изискване по време на клипа участниците да са в специални костюми или външен вид като цяло ( не се изисква да се заснемете с костюмите, с които планирате да участвате реално ). Може да бъде изпратен като прикачен файл или като линк към сайт.

 

7. Групите ще бъдат информирани до 1 ден след 21.08.2016 дали са допуснати до участие. Единственото ограничение за участие е времето за K-Pop шоуто в програмата на Aniventure. Ако записалите се групи надвишават общото време на шоуто - ще бъдат допуснати най-добрите от тях.

 

8. K-Pop шоуто ще се проведе в неделният ден на фестивала. Всички участници от групата ще получат безплатен еднодневен пропуск за събитието. Ако има желаещи членове в групата да посетят и съботният ден - то те могат да се възползват от промоционални цени за билет. За повече информация се свърежете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 


9. Клуб NAKAMA запазва правото си да променя тези правила без предизвестие. Те се публикуват в сайта на събитието и всеки участник е длъжен да се запознае с тях. Записването за участие в K-pop танците на Aniventure 2016 представлява писмено съгласие с правилата.

 


10. Записването за участие в K-pop танците на Aniventure 2016 изразява съгласието на участника да бъде сниман и записван, както и заснетите материали да бъдат използвани от клуб NAKAMA с рекламна цел.

 

При всякакви въпроси не се притеснявайте да ни пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , за да се свърже с вас организатор и да ви помогне!