Фенфикшън

 

Обичате почти всичко, свързано с любимото ви аниме или манга, само дето ужасно ви дразни как главния герой така и не се хвана накрая с най-логичната героиня (или герой ;) ). Или битката, която се разви не точно както очаквахте, а толкова ви се искаше да стане както на вас се искаше? Сега е време да поправите неправдите и да покажете как всичко трябваше да стане, само трябва да "хванете перото" и да участвате във Фенфикшън конкурса на Aniventure!


Най-добрия разказ ще бъде отпечатан в манга книжката, която излиза заедно с фестивала, което ви дава уникална възможност да сте автор в печатно издание, което достига до хилядите фенове в България!Ето какво трябва да знаете, за да учасвате във Fanfiction конкурса на Aniventure:

1. Няма ограничение в тематиката или заглавията, но фиковете трябва да бъдат по аниме, манга или японски видео игри. Позволява се да бъдат по едно заглавие или кросоувър (cross-over) между няколко.
2. Вашето произведение трябва да е между 1000 и 5000 думи.
3. Трябва стриктно да се придържате към атмосферата и стила на заглавието, по което пишете.
4. Може да включите оригинален герой. За целта трябва да ни изпратите в допълнителен файл подробно описание на този герой (character design) – от физически характеристики до особености на характера, предпочитания и минало.
5. Забранява се твърде груб и вулгарен език, прекомерно насилие и явни сексуални сцени.
6. Разказът ви трябва да бъде написан на Български език.

Моля, изпращайте вашите творби на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема „Fanfic” не по-късно от 1-ви август, заедно със следната информация:

1. Вашите имена
2. Телефон за връзка и ФБ профил ( линк ) за лесен контакт
3. Заглавие на анимето/манга/игра, по което пишете
4. Прикачен файл с творението ви във формат .doc или .docx

5. Попълнена следната бланка с информация за вас ( ако сте победител тази информация ще бъде публикувана заедно с разказа ви в книжката на Aniventure )

Тричленно жури ще определи един победител от конкурса и той ще бъде отпечатан в специалното издание на Анивенчър 2016!