Еврокосплей

На Aniventure 2016 за пореден път ще се излъчи представител на България за елитното състезание EUROCOSPLAY, част от най-големия Comic-Con в Европа - MCM Comic-Con London! Там се събират най-добрите участници от почти всички страни в Европа и представят държавата си и изпратилото ги събитие.

Събитието ще се проведе в Лондон от 28 до 30 октомври, а за наградата може да се състезават всички участници, записали се в cosplay конкурса на Aniventure.
 
Ето и какви награди ще спечели избраният в Aniventure участник:

 - Двупосочен транспорт до събитието в Лондон и обратно за един човек (покрит от организаторите )
 - Настаняване в хотел за победителя и един негов помощник на дати 28-ти и 29-ти октомври (покрит от организаторите).
 - Пропуски за фестивала за него и негов помощник (покрит от организаторите ).
 - Достъп както зад сцената, така и до партитата на Eurocosplay за него и приятел.

Всички участници, записали се за Eurocosplay, трябва да имат възможност да пътуват на 28ти октомври за Лондон и да се върнат на 30-ти октомври.

Много важно правило за участието в Eurocosplay е, че участниците задължително трябва да са над 18 години! Участници в косплей конкурса, които към дата 28.10.2016 нямат навършени 18г., няма да могат да се състезават за наградата.

Също така е задължително да се пратят снимки от процеса на изработка на костюма. Еврокосплей изисква костюмът да бъде изработен, а не закупен готов директно от онлайн сайтове, и това се доказва чрез снимки от процеса на изработка. Не забравяйте при записването си да изпратите и тях! Може да приложите и документи за проучването, което сте направили, за да изработите костюма си.

Представителят на България за Eurocosplay ще бъде избран от специално за целта селектирано жури.

Форма за записване:

Може да изпратите заедно със записването си за cosplay конкурса на Aniventure  или в последствие следните допълнителни данни:

 
1.Снимки от процеса на изработване ( неограничено количество )
2.Допълнителни изображения на героя ви, показващи детайли от дрехите/броните и други елементи от вида му
3.Описание на проучване, което сте правили, за да изработите костюма си ( не задължително, но препоръчително, ако сте полагали специални усилия и проучвания за техники, трудно забележими детайли или каквото друго сметнете за важно )