Алея на талантите

На Алеята на талантите ще видите огромно разнообразие от уникални ръчно изработени сувенири, ще се запознаете с творците лично или ще можете да поискате нещо специално изработено за вас!

 

Алеята на талантите дава възможност на млади творци лично да представят своите произведения, да комуникират с гостите на събитието, да получат ценни контакти с клиенти, спонсори и фенове. В нейните рамки е разрешено да бъдат продавани единствено оригинални авторски произведения от различен тип, свързани стилово или чрез съдържанието си с Аниме, Манга и Азия като цяло.

 

Внимание! Местата за участие в Алеята на талантите свършиха! Записването за участие е затворено!

 

Всеки желаещ може да се запише за участие в алеята, но помнете – местата са ограничени! На записаните се предоставя щанд, с който те могат да разполагат за двата дни на фестивала. Щандът се предоставя безвъзмездно от клуб НАКАМА.

 

*Забележка: всички участници в Алеята на талантите заплащат стандартната цена на билета за вход.

 

Авторите трябва сами да подредят щандовете, да представят творчеството си и да следят за вещите си! Осигурете си възможност да бъдете на щанда си през цялото време или запишете в заявлението за участие лице, което ще бъде ваш представител и ще ви помага. Можете да се запишете заедно с приятели и да се редувате!

 

Срок за записване: от 01.07.2014 до 24.08.2014г. на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Форма за записване: тук

 

Необходимо е да потвърдите повторно записването си до 26.08.2014!

 

Местата на Алеята на талантите са ограничен брой. Ще бъдат допуснати участници до запълване на местата в редa на записването си.