Гаражна разпродажба

За поредна година имате възможност да участвате или да си закупите нещо от Гаражната разпродажба на Aniventure! Както името подсказва – на нея може да продадете или купите употребявани манги, фигурки, двд-та или други предмети свързани с аниме и манга! Ненужна вещ за един човек? Съкровище за друг!

 

Ако желаете да продадете ваши предмети, които вече не са ви нужни, тогава това е мястото за вас!

 

В разпродажбата могат да участват вещи „втора употреба”, свързани с аниме, манга и японска култура (напр. Манга, двд-та, албуми, списания, книги, традиционни аксесоари и др.), които са лична собственост на предоставящия ги и не са свързани с масова продукция. Всеки желаещ да участва в разпродажбата може да го направи с не повече от 15 предмета общо!

 

Желаещите да участват в разпродажбата трябва предварително да заявят и да се запишат с предоставената бланка. Продажбата на предметите по време на Aniventure ще се извършва от клуб Накама, който има право на 5% от общата сума, която трябва да бъде изплатена на всеки участник.

 

Всички предмети ще се продават на щанда на клуб Накама.

 

За по-подробна информация изтеглете и попълнете бланката.

 

Заявления за участие и въпроси може да се изпращат на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.   с тема “Гаражна разпродажба”

 

Записвания се приемат от 01.08.2014 до 24.08.2014.