Изложби

ИЗЛОЖБА НА КАРТИНИ

 

Анивенчър се е утвърдил като място, където всеки художник в аниме стил, начинаещ или напреднал може да получи поле за изява на свободна тематика. Всяка година клуб НАКАМА  организира изложба на художници от цялата страна, за да могат произведенията на младите творци да бъдат видени, харесани и дори купени от посетителите на фестивала.

  

Всички желаещи да представят творбата си на Aniventure 2014 трябва да изпратят следната информация на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 10 август 2014 г.:

 

 1.Име и фамилия

 2.Телефон за връзка

 3.Цена на произведението*

 4.Снимка на произведението

 

*Както всяка година, така и през 2014, Aniventure предоставя възможността да продадете картината си. Ако не желаете картината ви да бъде достъпна за продажба, отбележете в имейла.

 

Самото произведение можете да предоставите на клуб Nakama на живо в София или да изпратите по пощата (адресa ще дадем допълнително на желаещите). Всички рисунки, създадени на компютър, трябва да бъдат предварително принтирани от автора.

 

 Технически изисквания:

  1.  Размер: А3
  2.  Тема: Свободна
  3.  Техника: Свободна
  4.  Стилистика: Манга/Аниме/Японска
  5.  Всички рисунки трябва да имат паспарту

 

 Рисунки с явни сексуални сцени, прекомерна голота и насилие няма да бъдат допуснати до изложбата.

 

При голям интерес и запълване на местата в изложбата ще бъдат подбрани и изложени само най-добрите рисунки. След края на Aniventure 2014 непотърсените рисунки ще бъдат съхранявани в архива на Nakama.

 

ПИКСЕЛАРТ ИЗЛОЖБА

 

Pixel Art представлява създаването на пикселизирани цветни образи благодарение на специални мъниста и дъска, върху които те биват подредени с помощта на осигурени от организаторите примерни шаблони.


Освен провежданите на място работилнички, Пикселарт произведения могат да бъдат видени и на нашата изложба. Там всеки ще може да разгледа пъстроцветното творчество на креативни автори, изпратили предварително своите пикселарт-творби, за да бъдат включени в изложението.

 

Ето какво трябва да знаете, ако искате да се включите в Пикселарт изложбата на Aniventure 2014 :

 

1. Всеки автор може да участва с до 3 творби.

2. Няма ограничения във формат и цветова гама

3. Материали – използват се мъниста (Hama beads), които можете да откриете, както от клуб Накама и фирма Фистокомерс, така и в магазин IKEA.

4. Всяка творба трябва да е адаптирана за окачване по някакъв начин - залепена на твърд картон или рамкирана.

 

За записване изпратете email на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. със следната информация:

 

  1. Две имена
  2. Телефон за връзка
  3. Брой  и размер на произведенията ви
  4. По какъв начин желаете да предадете произведенията си на клуб Накама ( на живо/ по поща )

 

При записване ще получите обратен email за уточнение как да предадете произведението си!

 

Краен срок за предаване на творбите – 17 Август 2014г

 

* При голям интерес и запълване на местата в изложбата ще бъдат подбрани и изложени само най-добрите произведения.