Манга

Всяка година се появяват все повече смели художници, които показват пред публика своите рисунки, а част от тях се престрашават да създадат свои собствени комикси. Дали вие сте едни от тях? Желали ли сте някога да дадете криле на своето произведение?

 

За пореден път трите най-добри манги ще бъдат публикувани в специална книжка за Aniventure. Ако искате да видите вашата манга напечата на хартия и да бъде прочетена от всички посетители на фестивала, то не спирайте да четете!

 

Изпращайте своите чернобели манга истории до 03.08.2014 на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Моля, не забравяйте да включите трите си имена и телефон за връзка!

 

 Изисквания за участие:

 

 1. Формат на страниците: А5 при 300 Dpi

 2. Една цветна корица. Цветови модел CMYK

 3. Брой страници - между 15 и 20 чернобели страници. Цветови модел Grayscale

 4. Тема: Свободна

 5. Формат: tiff или psd

 6. Слоеве: Два слоя - един с изображението и един с текста

 7. Шрифт на текст: изтегли тук.

 8. Не се позволява нецензурно съдържание или език

 9. Текстът трябва да бъде написан на български език

10. Редът на четене на панелите трябва да става в японски стил – от дясно на ляво

 

Преди да изпратите файловете си, прочетете внимателно изискванията и изтеглете файла за технически спецификации. Той ще ви помогне да подготвите файловете си за конкурса.

 

Спазването на техническите изисквания към файловете предотвратява това да видите работата си отрязана, размазана, разместена или променена по начин, който не сте искали!

 

Победителите ще видят мангата си публикувана в специалното издание на Aniventure 2014!