Фенфикшън

Спомняте ли си онази сцена, която така и не се разви в насоката, в която искахте? Или пък двойката, която така и не се хвана, а толкова много искахте? Ако обичате да пишете и имате развинтено въображение, това е вашият шанс да покажете как е трябвало да се случи!

 

За пореден път най-доброто творение ще бъде публикувано в специална книжка за Aniventure. Ако искате да видите вашия разказ напечатан на хартия и да бъде прочетен от всички посетители на фестивала, то не спирайте да четете!

 

Ето какво трябва да знаете, за да учасвате във Fanfiction конкурса на Aniventure:

 

1. Няма ограничение в тематиката или заглавията, но фиковете трябва да бъдат по аниме, манга или японски видео игри. Позволява се да бъдат по едно заглавие или кросоувър (cross-over) между няколко.

2. Вашето произведение трябва да е между 1000 и 5000 думи.

3. Трябва стриктно да се придържате към атмосферата и стила на заглавието, по което пишете.

4. Задължително трябва да включите една от тези фрази: „Tози свят не е нашият”, „Това май не трябваше да го забравяме”, “Ще ги избия всичките!”,”Имахте време, поне да бяхте почистили”.

5. Може да включите оригинален герой. За целта трябва да ни изпратите в допълнителен файл подробно описание на този герой (character design) – от физически характеристики до особености на характера, предпочитания и минало.

6. Забранява се твърде груб и вулгарен език, прекомерно насилие и явни сексуални сцени.

7. Разказът ви трябва да бъде напписан на Български език.

 

Моля, изпращайте вашите творби на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с тема „Fanfic” не по-късно от 3-ти август, заедно със следната информация:

 

1. Вашите имена

2. Телефон за връзка

3. Заглавие на анимето/манга/игра, по което пишете

4. Списък с участващите герои

5. Прикачен файл с творението ви във формат .doc или .docx

 

Тричленно жури ще определи един победител от конкурса и той ще бъде отпечатан в специалното издание на Анивенчър 2014!